Goed nieuws: Feyenoord Rotterdam tekent in januari opnieuw een groot contract…..lees meer…

Feyenoord heeft voor januari 2024 een belangrijke aanwinst gedaan door de diensten van doelman Plamen Andreev veilig te stellen van Levski Sofia. Het 19-jarige Bulgaarse talent heeft een langetermijncontract getekend dat hem tot 2029 bij de club zal houden. Andreev, een veelbelovende jonge doelman, heeft ondanks zijn leeftijd al aanzienlijke ervaring, nadat hij 89 wedstrijden voor Levski Sofia heeft gespeeld en de club heeft geholpen team wint de Bulgaarse Nationale Beker in 2022.

Deze stap wordt gezien als onderdeel van de strategie van Feyenoord om met jong talent een sterke toekomst op te bouwen, en Andreev wil zijn ontwikkeling graag voortzetten bij de Rotterdamse club. Hij uitte zijn enthousiasme over deze kans en merkte op dat de club vertrouwen in hem heeft en dat hij graag wil slagen bij zo'n prestigieus team. Feyenoord-fans kunnen ernaar uitkijken om Andreev in actie te zien terwijl hij in actie komt om te strijden om de plek als keeper, wat diepte en potentieel toevoegt voor de komende seizoenen.

Deze ondertekening zet de traditie van Feyenoord voort in het identificeren en koesteren van jong talent, en zou een sleutelrol kunnen spelen in hun langetermijnplannen. Met deze stap wil Feyenoord zijn selectie versterken voor zowel binnenlandse als internationale competities

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*