Vreselijk nieuws: GIRONA vestigt ongewenst kampioenschapsrecord in FEYENOORD Clash….

Het Champions League-seizoen van Girona nam een ​​ongelukkige wending in de recente 3-2-nederlaag tegen Feyenoord, waar de Spaanse ploeg een ongewenst record vestigde. Met twee eigen doelpunten in deze wedstrijd – van Yangel Herrera en Ladislav Krejci – evenaarden ze het Champions League-record voor de meeste eigen doelpunten in één seizoen. Opmerkelijk genoeg gebeurde dit binnen slechts twee wedstrijden, nadat ze ook een beslissend eigen doelpunt tegen kregen in hun opener tegen Paris Saint-Germain.

Girona kwam aanvankelijk op voorsprong via David Lopez, maar die werd snel uitgewist toen Herrera per ongeluk een vrije trap van Feyenoord in zijn eigen net afketste. Feyenoord breidde later hun voorsprong uit voordat Girona een penalty miste. Ondanks de gelijkmaker laat in de wedstrijd via Donny van de Beek, bezegelde Krejci's eigen doelpunt de overwinning van Feyenoord, waardoor Girona tot dusver zonder punt in de competitie achterbleef.

Deze defensieve tegenslag heeft hen op één lijn gebracht met het record van Fenerbahce uit het seizoen 2007-2008, toen Girona het eerste team werd dat eigen doelpunten scoorde in beide openingswedstrijden van de Champions League.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*