Goed nieuws: Feyenoord-aanvaller Santiago Giménez verlengde zijn contract met ruim zeven jaar vanwege…

De steraanvaller van Feyenoord, Santiago Giménez, heeft zijn contract verlengd, waarmee hij zijn verblijf bij de landskampioen tot 2029 veiligstelt. Deze zesjarige deal is een bewijs van het vertrouwen van de club in de Mexicaanse aanvaller, die een grote rol heeft gespeeld sinds hij in 2022 overkwam van Cruz Azul. .

Giménez paste zich snel aan het leven in de Eredivisie aan en werd een sleutelfiguur voor Feyenoord. In zijn eerste seizoen scoorde hij 23 doelpunten en speelde hij een cruciale rol in de titelwinnende campagne van de club. Zijn prestaties trokken de aandacht van verschillende Europese topclubs, maar Feyenoord heeft zijn talisman weten te behouden​(

In het seizoen 2023/24 bleef Giménez indruk maken met zijn doelpuntenvermogen. Hij scoorde 26 doelpunten in alle competities, waarmee hij zijn reputatie als een van de meest veelbelovende aanvallers van Europa verder versterkte. Ondanks de interesse van clubs als Nottingham Forest onderstreept het besluit van Feyenoord om zijn contract te verlengen hun ambitie om zowel in eigen land als in de Europese competities competitief te blijven.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*