Het is officieel: Arne Slot heeft vanwege enkele tegenslagen officieel zijn pensioen bevestigd…. Lees meer..

Arne Slot, de hoog aangeschreven Nederlandse voetbalmanager, heeft zijn afscheid bij Feyenoord bevestigd na een succesvolle periode waarin hij de club transformeerde tot een dominante kracht in de Eredivisie. Het afscheid van Slot markeert het einde van een tijdperk waarin hij onder meer de Nederlandse landstitel won en het team tijdens zijn debuutseizoen naar de finale van de Europa Conference League leidde.

Het vertrek van Slot bij Feyenoord, aangekondigd in een emotioneel afscheid, kwam toen hij zijn volgende onderneming bevestigde: in de spraakmakende rol stappen als hoofdtrainer van Liverpool. Slot zal de taak overnemen van Jürgen Klopp, die negen jaar lang legendarisch op Anfield genoot en Liverpool naar talloze nationale en internationale trofeeën leidde. Het vertrek van Klopp laat grote schoenen achter, maar Slots indrukwekkende tactische vaardigheden en leiderschap bij Feyenoord hebben hem lof opgeleverd en hoge verwachtingen gewekt voor zijn volgende uitdaging.

Slot verklaarde dat de wetenschap dat zijn vertrek eraan kwam, zowel hem als Feyenoord in staat stelde zich voor te bereiden op een soepele overgang. Hij dacht met plezier terug aan zijn tijd bij de Nederlandse club en benadrukte dat de overgang zorgvuldig was gepland, vergelijkbaar met hoe zijn assistent, Marino Pusic, eerder vertrok naar een rol bij Shakhtar Donetsk.
Eurosport
)​(
Dit is Anfield
).

De verhuizing van Slot naar Liverpool werd met enthousiasme ontvangen door fans, ondersteund door de warme steun van Klopp. Klopp verwelkomde Slot publiekelijk als zijn opvolger en moedigde fans aan om achter de nieuwe manager te staan ​​nu Liverpool een nieuw tijdperk ingaat. De verwachting is dat Slot op 2 juni officieel aan zijn rol op Anfield begint

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*