Tragische treffer: grote clubster komt om bij auto-ongeluk Feyenoord nipt….lees meer..

Sterretje van United omgekomen bij auto-ongeluk

Jimmy was dead, when as far as I was concerned, he was still in bed' |  Soccer | The Guardian

Jimmy Davis, een jonge speler van MANCHESTER UNITED, is op tragische wijze om het leven gekomen bij een auto-ongeluk op weg naar een wedstrijd voor Watford.

De 21-jarige vleugelspeler vertrok van de kampioen van de Premier League naar de Division One-club op basis van een seizoenscontract.

Zaterdagmorgen reisde hij naar Vicarage Road om de openingswedstrijd van het seizoen te spelen tegen Coventry City.

Hij raakte betrokken bij een auto-ongeluk op de snelweg M40 en de politie identificeerde de jonge ster uit Old Trafford later.

Watford stelde onmiddellijk hun wedstrijd tegen The Sky Blues uit en stelde de bevestiging van Davis’ tragische dood uit, zodat zijn familie op de hoogte kon worden gebracht van het nieuws.

Davis stond hoog aangeschreven bij de kenners bij Old Trafford en men hoopte dat zijn seizoen bij Watford hem de ervaring zou geven die hij nodig had om echt impact te kunnen maken bij United.

Het nieuws zal ongetwijfeld een schok zijn voor iedereen bij Watford en Manchester United, aangezien hij een jongeling was met een enorm potentieel.

Sir Alex Ferguson was ontdaan door het nieuws dat een van zijn jonge sterren was overleden.

“Je kunt geen aardiger en vrolijker personage vinden dan Jimmy Davis”, aldus Ferguson.

“Hij was een speler met echt potentieel, daarom hebben we hem dit seizoen naar Watford gestuurd. Op zijn 21e was hij veelbelovend. We zijn allemaal erg verdrietig. Het is verschrikkelijk nieuws.”

In een verklaring van United staat: “Iedereen bij Manchester United is geschokt door het nieuws over Jimmy’s tragische dood.

“Wij betuigen ons oprecht medeleven aan zijn familie en vele vrienden. Hij zal enorm gemist worden.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*